Ardennen sportief


Ardennen sportief.

Ardennen sportief? De Ardennen is zeker bekend om de vele sportieve activiteiten. In club verband met een groep naar de Ardennen. Of individueel een sportieve activiteit uitvoeren in de Belgische Ardennen. Veel is mogelijk van fietsen met uw eigen fiets door de Ardennen of u huurt een fiets. Een wandeling maken in de Ardennen is al snel een leuke belevenis.

Kanoën in de Ardennen.

De meest uitgevoerde sport in de Ardennen is het kanoën op een rivier. Met een eigen kano of u huurt een kano. Een gehuurde kano heeft als voordeel dat u meestal van A naar B stroomafwaarts gaat. En dan terug gebracht word met vervoer naar uw vertrekpunt. Zo kunt u dus een leuke kanotocht maken over de rivieren. Vooral de kano verhuur bij Durbuy is bekend en zeker ook de kanoverhuur op de Semois in de omgeving van Bouillon.

Meer Ardennen sportief.

Verder kunt u wat avontuurlijker met een mountainbike op stap gaan. Ook die zijn te huur in de Ardennen met een leuke route er bij door de natuur. Zeker in het plaatsje Coo is er een groot verhuur bedrijf. Rafting is met een rubberboot met een groepje een echte stoere belevenis meemaken over een snelle rivier. Een klimpark bezoeken voor de waaghalzen door de boomtoppen lopen over touwen en ladders. Ook het paardrijden door de mooie omgeving kan beoefend worden.

Meer Ardennen avontuur.

Boogschieten probeer het maar eens het lijkt gemakkelijk. Luchtdruk pistool schieten of kleiduif schieten. En zelfs het messen werpen kan worden beoefend. Ook populair zijn het klimmen langs rotsen en wanden. Het benauwde speleologie beoefenen in de Ardennen. Verder kan er een spannende dropping georganiseerd worden. Gemotoriseerde sporten bijvoorbeeld een quad parcours afleggen of met een jeep door de bagger crossen. Karten kan ook in de Ardennen met een groep of individueel.