Beschikbaarheid

Team Huisjehurenardennen

Beschrijving


Accommodatie vakantiehuis Gesves Ardennen regio Namen 15 personen.

Een mooie vier sterren accommodatie vakantiehuis Gesves in de Ardennen. Het vakantiehuis word nog niet zo lang verhuurt vandaar nog geen beoordelingen. In het gebied Gesves zeer landelijk vrijstaand gelegen. Ideaal om de stad Namen te bezoeken die naast het Gesves gebied licht. De vrijstaande vakantie villa heeft plaats voor 15 personen. Er zijn 6 slaapkamers en huisdieren zijn niet toegestaan. Met een ruime oppervlakte van meer dan 450m2 is er voldoende bewegingsruimte voor iedereen. Geniet van de sauna en het zwembad of speel een potje biljart of tafelvoetbal. En er is nog een klein speelhoekje voor de kids.

Heerlijk eten aan de lange eettafel met uw vakantie gezelschap. Die u heeft voorbereid in de goed ingerichte keuken. Om daarna in de charmante living onder het genot van een drankje de avond compleet te maken. Ook buiten kunt u een maaltijd plaatsen aan de tafel. Direct een wandeling starten vanaf het vakantie complex en genieten van de omgeving. Het sanitair is aanwezig en goed verzorgd.


Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad

Er zijn nog geen reviews voor deze Accommodatie.

Provincie Namen

Provincie NamenNamen is een provincie in België. Het is een Frans talige streek van de Ardennen. Of te wel de provincie Namur met dezelfde naam voor de hoofdstad. Namen heeft een oppervlakte van circa 3700km². In het zuiden van deze provincie vind u een mooi gedeelte van de Belgische Ardennen. De stad Namen zelf is zeker

Lees meer