Beschikbaarheid

Wegens onderhoud kunt u de beschikbaarheid en prijzen inzien via deze link ONLINE SYSTEEM.

Team Huisjehurenardennen

Beschrijving


Luxe appartement Bütgenbach voor 2 personen.

Een super 4 sterren Appartement Bütgenbach direct gelegen aan het meer. In de geweldige Ardennen omgeving van het meer met veel natuur te ontdekken. Het appartement is luxe ingericht voor 2 personen. Maximaal 1 huisdier toegestaan. Het complex bestaat totaal uit 8 appartementen. De accommodatie is zeer fraai gerenoveerd met een fris modern interieur. Heerlijk genieten vanaf uw terras kijkend op het meer van Bütgenbach.

De Oppervlakte van het appartement is 113 m². En de woonkamer is modern met een tv een eettafel en een gashaard. De open keuken met fornuis magnetron afwasmachine koelkast en is volledig ingericht met keukengerei. Een 2 persoons bed op de slaapkamer een douche wastafel toilet en de jacuzzi.

Maak gebruik van de gemeenschappelijke welness voorzieningen in het Appartementen complex. Het zwembad de sauna en de fitness ruimte zijn er voor u. Voor de kids is er voldoende te doen in een speelzaal. Ook zijn er nog wat andere spellen te doen. En internet is ook aanwezig. een potje biljart? Buiten is er veel ruimte om een wandelingetje te maken of aan het meer te zitten. De Ardennen omgeving van dit complex vraagt er om om ontdekt te worden.


Huisdier

Huisdier niet toegestaan

Aankomst tijd

15.00

Vertrek tijd

11.00

Faciliteiten

  • Sauna

Er zijn nog geen reviews voor deze Accommodatie.